otrdiena, 2012. gada 13. novembris

Latvijas Republikas Proklamēšanas Gadadienas Svinības


































Transports
Tā kā pēc oficiālās daļas ir paredzēta balle, aicinām izmantot sabiedrisko transportu. Neaizmirsīsim arī, ka sabiedriskajam transportam Talinā, pateicoties speciālajām joslām, ir zināmas priekšrocības gala punktā nonākt ātrāk, kas varētu būt būtiski piektdienas vakarā. No centra pasakumā visērtāk var nokļūt ar 36. un 23. autobusu. No Kopli ar 33., bet no Oismae un Mustamae ar 10. un 27. autobusu. Transports pietur dažu desmitu metru attālumā no Kultūras nama. No Nommes uz centru transports regulāri kursēs līdz pat pusnaktij.
Ja kādam ir nepieciešamība pārvietoties ar auto, tad ņemiet vērā, ka kultūras nama apkārtnē atrodas vairākas bezmaksas stāvvietas. Pie tirgus, aiz veikala un pretējā ceļa pusē. Ļoti liels lūgums pietaupīt nelielo stāvvietu kultūras nama labajā pusē pasākuma rīkotaju tehniskajam transportam!

Bērnu vecākiem
Sakarā ar to, ka daudzi bērnu vecāki būs aizņemti uzstājoties, šogad beidzot realizējam bērnu stūrīša ideju. Visiem bērniem, kas ir gana patstāvīgi, tiks piedāvāta iespēja pakavēt laiku meistarojot, zīmējot un veidojot divu apzinīgu lielo meiteņu uzraudzībā. Ārpus zāles, kurā notiks pasākums, atrodas fuajē, kurā ierīkosim stūrīti mazajiem, kam paliek par garlaicīgu pasākuma oficiālās daļas laikā. Durvis starp zāli un fuajē būs visu laiku vaļā, tāpēc mazie brīvi varēs nokļūt turp un atpakaļ. Lūgums visiem bērnu vecākiem paņemt līdzi krāsainos zīmuļus, krītiņus vai flomasterus, lai visiem mazuļiem pietiek kur izvērsties. Pēc oficiālās daļas fuajē plānojam uzstādīt lielo ekrānu un demonstrēt latviešu multenes, lai vecāki ballē var mierīgi izdejoties. Ja kādam ir mājās kādi latviešu multeņu ieraksti, lūdzu paņemiet līdzi.

Groziņi
Tā kā mums šoreiz nebūs pieejamamas virtuves telpas, ir ļoti liels lūgums ņemt līdzi viegli servējamus groziņus. Respektīvi kaut ko , kas jau ir sagriezts un, ideālā variantā, jau uzservēts uz kāda glīta trauka vai paplātes.No biedrības puses tradicionālie sāļie un saldie klinģeri. Droši ņemiet līdzi arī ´'šķidros"groziņus, it īpaši ja plānojat apmeklēt balli. Kā jau minēju kultūras nama telpās darbosies arī kafejnīca, bet tikai tik ilgi, kamēr būs pieprasījums.

Balle
Ļoti ceram, ka visiem ies pie sirds balles grupa, kuru ir sarūpējis Ilmārs. Sīkāku informāciju par viņiem, lūdzu izlasiet pievienotajā failā.

Ja jums ir vēl kādi jautājumi vai neskaidrības, lūdzu ziņojiet!

Uz tikšanos!

Laura
tel.54511595

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru