otrdiena, 2011. gada 6. septembris

Latviešu volejbols un latviešu skoliņa atsāk darbību


Sveiciens visiem rudenī!

Šķiet, ka skaisto vasaru esam aizvadījuši kur nu kurais un atkal esam atgriezušies Tallinā. Līdz ar to šejienes latviešiem sākas arī aktīvā dzīve. Gribēju informēt un atgādināt par divām lietām - latviešu volejbolu un latviešu skoliņu.

Tātad:

1. Latviešu volejbols notiek katru otrdienu Peetri skolā Peetri ciematiņā tūliņ aiz lidostas. Laiks - no septiņiem līdz pusdeviņiem vakarā. Ja ir problēmas ar savu transportu un aizkļūšanu, parasti pārējie spēlētāji šos cilvēkus paķer līdzi. Tā ka - ja ir vēlēšanās veselīgi izkustēties latviešu kompānijā (apvienojot lietderīgo ar patīkamo), laipni aicināti pulciņā! Precīzāka informācija - 58228668 vai timbari (et) gmail.com (Ilze). Sākam jau šodien!

2. Katru otro sestdienu notiek latviešu skoliņa. Uz to aicināti visi bērni, kas vēlas neaizmirst un iemācīties latviešu valodu, kultūru un tradīcijas, kā arī vienkārši būt kopā ar citiem šejienes latviešu bērniem. Nodarbības notiek no 11-14 Tallinna Kesklinna Vene gumnaasium telpās pašā centrā. Bērni tiek dalīti divās grupiņās - mazā grupiņa jeb bērni no aptuveni diviem (var būt arī mazāki) līdz pieciem gadiem, vecākā grupiņa - no pieciem līdz ... gadiem. Plānojam, ka šogad mūs mācīs profesionālas skolotājas no Salacgrīvas. Pirmā nodarbība jau šo sestdien - 10.septembrī. Informācija -

56686166 vai dita (et) green.ee (Dita) vai

58228668 vai timbari (et) gmail.com (Ilze).

Lai visiem jauks un ne pārāk lietains rudens!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru